Sări la conţinut

O noapte langa Capul Nord

21 august 2011

Plecam din Rovaniemi catre Capul Nord (Norvegia), intr-o dimineata splendida de iulie, avand de mers cu masina pana la destinatie aproximativ 750 de km.

Cazarea era la North Cape Camping, situat pe insula MagerØya unde aveam sa ajungem aproape de miezul noptii.

La sosire in camping, peisajul  ne lasa pur si simplu cu gura cascata. Vazusem imagini din Norvegia in carti pe net sau la televizor dar sa fi acolo si sa respiri aerul rece si sarat era o experienta incredibila.

Ne vom petrece noaptea in camping dupa care a doua zi vom vizita Capul Nord, cel mai nordic punct al Europei.

8 comentarii leave one →
 1. 22 august 2011 9:12

  Superbe toate!

 2. Valentiu permalink
  22 august 2011 20:56

  Superb peisaj, superb prinse, parca se „aude” linistea in aceste imagini. Faptul ca nu este nici o persoana in imagini pare sa fie totul parasit.

  • 22 august 2011 21:41

   Multumesc mult Valentiu pentru comentariu. Fotografiile au fost facute de pe la 0ra 12 noaptea pana catre ora 2 dimineata cand lumea dormea.

 3. 25 august 2011 18:08

  Foarte frumoase peisajele, in special prima si ultima, lumina fiind foarte calitativa in ele!

  • 25 august 2011 18:57

   Buna Gabi. Dupa cum am discutat si la telefon nu stapanesc din pacate un workflow unitar si din acest motiv fotografiile nu sunt prelucrate in acelasi mod.

   • 26 august 2011 0:19

    Cea mai buna parte este ca poti experimenta mai multe lucruri pana vei gasi o reteta de succesc dar nici atunci nu vei avea un workflow bun la toate, calatoria catre destinatie este frumoasa in mare parte din cauza drumului. In definitiv cand este vorba de o fotografie buna nu mai vorbim de worklflow pentru ca nu ne intereseaza aceste parti foarte mult, fotografia vorbeste singura si nu are nevoie de o complectare tehnica. ( Dar totusi inainte de toate pentru a putea da frau mintii noastre creative trebuie sa stapanim si tehnica, cei drept un cerc vicios! ) Ingredientele unei fotografii sunt simple si putine daca nu incercam sa le complicam foarte mult, imediat ne dam seama si ca dovada avem fotografiile de mai sus care sunt foarte bune,( cromatica, compozitie, linii conducatoare, etc. ) ca in realizarea unei bune imagini avem nevoie de o lumina buna in primul rand!

 4. 27 ianuarie 2012 10:38

  si eu sunt o mare iubitoare a culorilor si fotografiei, desi sunt doar un fotograf amator, si pe langa asta si o fana a calatoriilor. imi doresc foarte mult sa ajung in nordul europei si sa vizitez tarile scandinave. este un mare vis al meu. felicitari pentru poze. sunt foarte frumoase (atat cat ma pricep eu). unele dintre locurile preferate pe unde am trecut sunt Barcelona (absolut superba), Venetia, Imperia si Graz.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: